Joshua Winter Vol Liefde

Winter Vol Liefde-Joshua hint op nieuwe deelname aan tv-programma

Joshua, bekend van zijn deelname aan Winter Vol Liefde, hint op een nieuw televisieavontuur. Op Instagram Stories laat hij weten ‘pittige opnames’ te hebben gehad.

Media

Eerder vertelde Joshua al in een interview met Story dat hij zijn horecazaak te koop had gezet en een nieuwe carrière n de media wil najagen. “Maik de Boer coacht mij en ik heb al wat telefoontjes gehad. Er zijn geen handtekeningen gezet, dus ik kan niets zeggen, maar ik heb zin in dit nieuwe avontuur”, zei hij destijds.

Opnames

Nu lijkt het erop dat Joshua stappen heeft gezet. Op Instagram laat hij weten met een geheim project bezig te zijn. “Ik laat natuurlijk weinig horen van me op dit moment op Instagram. Er gebeurt veel, kan ik jullie vertellen. Opnames zitten er net op. Het was best pittig, maar we gaan het zien.”

Volgens Joshua duurt het wel nog even voordat duidelijk wordt waar hij aan heeft gewerkt. “Mijn zaak, die ik te koop heb gezet, is nog niet verkocht”, laat hij weten. “Er zijn wel mensen geïnteresseerd geweest, maar die hebben inmiddels een ander plekje gevonden om hun droom achterna te gaan. Dus de zaak staat nog te koop. Verder komen er nog andere leuke dingen aan, maar dat ga ik jullie allemaal vertellen zodra het zover is.”

Bron: Instagram
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.