Ontroerende beelden: Fien Vermeulen verrast zieke moeder met spandoek

De afgelopen weken waren zwaar voor Fien Vermeulen. Hoewel ze zelf al zeven jaar genezen is van kanker, kampt nu haar moeder met de ziekte.

Op Instagram vertelt Fien dat haar moeder vandaag in haar eentje wakker werd na een operatie in het ziekenhuis. “Gisterochtend hebben papa, zus en ik haar uitgezwaaid. Geen knuffels, geen kusjes, minimaal een paar meter afstand (papa als uitzondering); maar wel een spandoek, kaartjes die we hadden gemaakt en een tekening van Jette.”

‘Bizarre tijd’

“Liefste mama, wat is het een bizarre tijd”, vervolgt ze. “We mogen niet bij je op bezoek komen, dat vind ik heel erg. Gelukkig weten we dat je in de beste handen bent. Hoe gek is het dat het liedje dat ik een paar weken geleden met Keizer schreef, eigenlijk ook voor jou was? Het maakt me blij dat jij er iets aan hebt. Een dikke shoutout naar jou. Daarnaast ook naar alle andere mensen die nu alleen in het ziekenhuis liggen, naar alle dokters, verpleegkundigen. Naar iedereen die zo goed voor onze geliefden zorgt als ze waar dan ook geen bezoek kunnen ontvangen. Soms schieten woorden tekort, en je hart krimpt ineen. Je voelt je dan eenzaam, maar je bent nooit alleen. Het regent vast snel weer zonnestralen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Morning 💛 Mijn mama wordt vandaag in haar eentje wakker na haar operatie in ons ziekenhuis. Gisterochtend hebben papa, zus en ik haar uitgezwaaid. Geen knuffels, geen kusjes, minimaal een paar meter afstand (papa als uitzondering); maar wel een spandoek, kaartjes die we hadden gemaakt en een tekening van Jette. Liefste mama, wat is het een bizarre tijd. We mogen niet bij je op bezoek komen, dat vind ik heel erg. Gelukkig weten we dat je in de beste handen bent. Hoe gek is het dat het liedje dat ik een paar weken geleden met Keizer schreef, eigenlijk ook voor jou was? Het maakt me blij dat jij er iets aan hebt. Een dikke shoutout naar jou. Daarnaast ook naar alle andere mensen die nu alleen in het ziekenhuis liggen, naar alle dokters, verpleegkundigen. Naar iedereen die zo goed voor onze geliefden zorgt als ze waar dan ook geen bezoek kunnen ontvangen. Soms schieten woorden tekort, en je hart krimpt ineen. Je voelt je dan eenzaam, maar je bent nooit alleen. Het regent vast snel weer zonnestralen 🌟 #FienFamilie #HoeWordIkEenSurvivor #hetregentzonnestralen

Een bericht gedeeld door Fien Vermeulen (@fienvermeulen) op

Reacties

Het bericht kon rekenen op enorm veel steunbetuigingen en reacties. “Veel kracht voor jou”, aldus Akwasi. Iemand anders: “Sterkte Fien en de rest van de familie. Laten we hopen dat jullie elkaar over een tijdje weer heerlijk kunnen vast pakken!”

Bron: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen