Wendy van Dijk

Wendy van Dijk geeft update over gezondheid dochter

Eerder dit jaar vertelde Wendy van Dijk dat haar dochter Lizzy (14) is getroffen door een zeldzame bloedziekte. Nu laat de presentatrice weten hoe het met haar gaat.

Vanwege de bloedziekte maakte het lijf van Wendy’s dochter geen bloedcellen meer aan. Na een intensieve behandeling van ruim vier weken mocht Lizzy in maart naar huis. Nu, drie maanden later, geeft Wendy voor het eerst een update.

Beter

“We hebben als gezin een heftig halfjaar achter de rug”, aldus de presentatrice op Instagram. “Inmiddels weten jullie dat eind december onze wereld stil viel toen we te horen kregen dat onze lieve dochter Lizzy ernstig ziek bleek te zijn. Met enorme opluchting kan ik delen dat het nu beter gaat met haar. We kunnen niet genoeg uitdrukken in woorden hoe gelukkig en dankbaar we hier voor zijn en óók voor de steun en de liefdevolle berichten die we hebben mogen ontvangen.”

Volgens Wendy zal het nog even duren voor haar dochter volledig is hersteld, maar het ‘grote gevaar is geweken’. “En dat is een geschenk waar we elke dag met z’n allen van doordrongen zijn.”

Werk

De presentatrice is van plan om haar werk stap voor stap weer op te pakken. “Voor nu geniet ik vooral elke dag van ons samenzijn en ben ik onwaarschijnlijk trots op onze dochter! Wat een karakter, power en wilskracht.”

Bron: Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.