Stel deze 20 vragen aan je partner om je relatie te versterken

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld wordt verrast door haar partner

De Stier ontspant vaker en de Kreeft voelt zich lui. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Steenbok

22-12/20-01
Op een feestje ben je niet helemaal jezelf. Je eerste reactie is om je terug te trekken. Verder voel je je wat futloos. Kijk eens wat je kunt doen om je beter te voelen, zoals een lange wandeling of een gezellige afspraak.

Typisch Steenbok

Je bent verantwoordelijk en mensen stellen vertrouwen in je. Zo vragen collega’s je geregeld om advies. Lesgeven en leidinggeven past daarom erg goed bij je. Je bent geduldig en kunt iets stap voor stap op een eenvoudige manier uitleggen. Zelfs als dat complexe materie is. Een talent dus.

Waterman

21-01/19-02
Je hebt het gevoel dat de mensen om je heen niet echt zeggen wat ze denken. Heb je er al naar gevraagd? Thuis ben je wat rusteloos. Gebruik die energie om op te ruimen. Dan voel je je mentaal ook beter.

Vissen

20-02/20-03
In een groep of team probeer je te bemiddelen. Dat maakt dat je je soms in allerlei bochten moet wringen. Is het de moeite waard? Het lukt niet om vast te houden aan je sportschema. Doe het even rustig aan.

Ram

21-03/20-04
Sommige familieleden laten niet veel van zich horen. Het heeft weinig nut om erachteraan te gaan. Ook sommige afspraken gaan niet door. Nog even geduld, het komt binnenkort wel weer allemaal op gang.

Stier

21-04/20-05
Om de lieve vrede te bewaren, houd je je mening voor je. Niet dat je dit niet durft, je hebt gewoon niet zo’n zin om er veel energie in te steken. Je ontspant vaker en neemt meer pauze. Dat doet je goed.

Tweelingen

21-05/21-06
Ben je in therapie? Dan heb je een doorbraak of plotseling inzicht in een situatie. Dit helpt je een stuk verder met je ontwikkeling. Je doet al een tijdje rustig aan met je geld. Zo probeer je echt wat meer te sparen.

Kreeft

22-06/22-07
In een gesprek is je partner of vriendin wat stil. Je vraagt je af wat er is. Zit er niet te veel bovenop, je komt er vanzelf achter. Je voelt je lui en bent vaker aan het niksen. Dat is alleen maar heel gezond.

Leeuw

23-07/23-08
Je bezoekt de huisarts of tandarts. Gelukkig is het niets ernstigs. Op je werk is er van alles gaande: afspraken veranderen en collega’s zijn ziek. Lees verder contracten goed door voordat je ze ondertekent.

Maagd

24-08/22-09
Je hebt een gezellige avond met een vriendin of je partner. Geen goed moment om harde afspraken te maken – die ben je de volgende dag namelijk weer kwijt. Een collega doet niet echt wat ze zegt.

Weegschaal

23-09/22-10
Je bent geïnspireerd om iets in huis te veranderen. Je doet ideeën op via internet of tijdschriften. Maak een moodboard, dat geeft je overzicht. Je hebt veel steun aan je partner. Sowieso lachen jullie vaker met elkaar.

Schorpioen

23-10/22-11
Je partner komt met iets dat je nogal verrast. Je weet niet zo goed hoe je hierop moet reageren. Dat hoeft ook niet meteen, denk er even over na. Op je werk voel je je goed: de sfeer met je collega’s is gezellig.

Boogschutter

23-11/21-12
Gesprekken over geld verlopen niet zoals je had verwacht. Stel zaken nog even uit, als dat lukt. Verder zit je vol energie, maar je partner niet. Laat je enthousiasme hierdoor niet verdwijnen. Volg je gevoel.
Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.