speeddate utrecht

Zó leuk was de Vriendinnen Speeddate in Utrecht

Na 5 supergezellige edities in 2019 was het eindelijk weer zover: een nieuwe Vriendinnen Speeddate! Deze eerste van het jaar, anderhalve week geleden in het prachtige Bunk Hotel in Utrecht, was een groot succes.

Hoewel de avond rond 19:30 begon, druppelden veel deelnemers al eerder binnen. Veel van hen konden niet wachten om nieuwe contacten te leggen en keken hun ogen uit in de mooie getransformeerde kerk. Al snel ontstonden zo de eerste gesprekken.

Schermafbeelding 2022 07 11 Om 14.24.42

Welkomstwoord

Een uurtje later konden de speeddates dan toch écht beginnen. Na een welkomstwoord van Lize van VriendinnenOnline gingen vrouwen één-op-één met elkaar in gesprek. Elke drie minuten klonk het geluid van de bel, waarna er werd doorgeschoven. Op deze manier kreeg iedereen elkaar te spreken.

Schermafbeelding 2022 07 11 Om 14.25.26

Hilla Skincare

Tijdens de pauze konden vrouwen niet alleen een drankje en een hapje halen, maar ook langsgaan bij de tafel van Hilla Skincare. Hier kon je verschillende dagcrèmes uitproberen en ontdekken welk product het beste bij jouw huidtype past.

Lees ook: hhttps://www.vriendin.nl/beauty/zo-kies-je-de-perfecte-dagcreme

Groepsgesprekken

Uiteindelijk bleek tijdens de groepsgesprekken en borrel nog maar eens hoe geslaagd de avond was. Vrijwel alle deelnemers bleven hangen om nog een drankje te drinken, nummers uit te wisselen en zich aan te sluiten bij een van de WhatsAppgroepjes. De sfeer was top en er zijn veel mooie, nieuwe vriendschappen ontstaan. Op naar een volgende editie!

Schermafbeelding 2022 07 11 Om 14.26.15

Wat vonden de deelnemers ervan?

Janrieke: “Een zeer geslaagde avond! Ik ging er zonder verwachtingen naartoe, maar heb het erg naar mijn zin gehad. Er waren zo veel verschillende types, waardoor de kans groot is dat je met iemand een klik hebt!”
Petra: “Heel gezellig en de locatie was erg mooi.”
Eline: “Het was nog leuker dan ik dacht en ik heb me bij heel wat WhatsApp-groepen aangesloten. Nu nog snel een datum prikken!”