Ontwerp Zonder Titel 2024 06 15t085408.663

Déze 10 soorten vriendinnen heb je altijd om je heen nodig

Prijs jezelf uiterst gelukkig als je déze tien soorten vriendinnen om je heen hebt.

1. De redder

Deze vriendin spreek je waarschijnlijk niet iedere dag, maar zodra je haar nodig hebt is ze er áltijd. De vriendin die je helpt tijdens de minder leuke periodes van het leven.

2. De eerlijke vriendin

Deze vriendin zal je altijd eerlijk vertellen wat ze van iets vindt en je een spiegel voorhouden. Confronterend, maar wel fijn.

3. De beschermer

Deze vriendin ziet er misschien heel schattig en lief uit, maar zodra iets of iemand jou bedreigt, springt ze op om je te beschermen.

4. De entertainer

Deze vrienden heeft áltijd iets te vertellen. Van haar favoriete Netflix-shows tot een bepaalde dating theorie die ze heeft uitgevogeld.

5. De praktische vriendin

De vriendin die soep komt brengen als je je niet lekker voelt of je helpt met het verven van je huis. Deze vriendin laat haar vriendschap blijken door dingen te doen.

6. De verzorgende vriendin

Een vriendin die de lekkerste gebakjes of broden bakt en waar je urenlang thee kunt drinken zonder ook maar even op te hoeven staan: zij zorgt graag voor je en vindt dit heerlijk om te doen.

7. Het orakel

De vriendin die altijd overal een antwoord op weet en je van de allerbeste adviezen voorziet.

8. De advocaat

Je voelde je bij de huisarts niet goed behandeld of iemand heeft een opmerking tegen je gemaakt die niet door de beugel kan? Geen paniek, want deze vriendin komt voor je op en lost samen deze situaties met je op.

9. De empathische vriendin

Bij deze vriendin kun je rekenen op oneindig veel begrip. Ze snapt het als je een tijdje niets van je laat horen en luistert rustig naar al je dating of relatieproblemen.

10. De leider/coördinator

Alle hierboven genoemde vriendinnen komen niet in een keer goed samen, maar gelukkig zorgt de leider/coördinator ervoor dat alles goed verloopt. Zij is een natuurlijke leider die weet hoe personen in elkaar zitten en de groepsdynamiek snel doorheeft.

Vriendin’s favoriet

Je hebt eindeloze gesprekken over van alles en nog wat. Jullie maken elkaar aan het lachen en kennen elkaar door en door. Voor een lief vriendinnetje, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Vriendinnen gezocht #5: hoeveel vriendschappen ik heb gesloten na maanden daten

Foto: GettyImages
Bron: Pscyhologytoday.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.