Geweldige viral: vrouw wordt verrast met microfoon en zingt fantastische versie van 'Shallow'

Geweldige viral: vrouw wordt verrast met microfoon en zingt fantastische versie van ‘Shallow’

In het item ‘Finish the lyrics’ vraagt de Britse comedian Kevin Freshwater wildvreemden op straat om een liedje verder te zingen. Zijn nieuwste video gaat hartstikke viral.

In het item ‘Finish the lyrics’ vraagt de Britse comedian Kevin Freshwater wildvreemden op straat om een liedje verder te zingen. Zijn nieuwste video gaat hartstikke viral.

Gouden strot

De reacties van nietsvermoedende mensen leveren vaak ongemakkelijke en hilarische beelden op. Deze week liep Kevin toevallig een heel getalenteerde vrouw tegen het lijf. Als hij de eerste regels van het nummer ‘Shallow’ uit de film A Star Is Born zingt, begint de vrouw heel voorzichtig verder te zingen. Maar bij het refrein blaast ze iedereen omver: de vrouw blijkt een gouden strot te hebben.

Lees ook: Foto van vrouw die borstvoeding geeft én zelfbruiner gebruikt gaat viral

Singer-songwriter

Het internet zou het internet niet zijn, als de naam van deze vrouw niet snel achterhaald werd. Het gaat om de professionele singer-songwriter Charlotte Awbery. De video is inmiddels al bijna 500.000 keer bekeken en dat heeft Charlotte heel wat nieuwe volgers opgeleverd. Onder de video blijven de complimenten binnenstromen. ‘De laatste vrouw is geweldig’, schrijft iemand. Een ander zegt: ‘Je hebt deze vrouw zojuist beroemd gemaakt’. Bekijk de geweldige video hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FINISH THE LYRICS!!! ???? (Inspired by @arron_crascall) ? @charlotteawbery

Een bericht gedeeld door Kevin Freshwater (@kevinfreshwater) op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen