Echte Gooische Moeders

Leuk: vanaf vandaag is Echte Gooische Moeders weer te zien op Videoland

Goed nieuws voor fans van Echte Gooische Moeders: de vrouwen zijn terug met een gloednieuw seizoen. Deze kun je vanaf vandaag op Videoland bekijken.

Echte Gooische Moeders

In het eerste seizoen was al te zien dat Florine, Kimberly, Pauline, Bo en Leslie alles hebben wat hun hartje begeert: een succesvolle man, knappe kinderen en een minstens zo knap huis. In het nieuwe seizoen blijkt dat ook het leven van de Gooische moeders niet gespaard blijft.

Heftige gebeurtenissen

Het is niet alleen maar champagne en tripjes per privéjet naar Maastricht dat de klok slaat in het Gooi. In de nieuwe afleveringen deelt Pauline bijvoorbeeld het hartverscheurende verhaal over haar dochter Belle, die door vroeggeboorte komt te overlijden.

“Soms loopt het leven anders dan gedacht en gebeuren er vreselijk dingen”, vertelt ze in de promo van het tweede seizoen. “Dit is wel het echte leven en daarom wil ik mijn verhaal met jullie delen.”

De eerste aflevering van Echte Gooische Moeders is vanaf vandaag te zien op Videoland. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Bron: Videoland
Foto: Videoland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *