Tim Douwsma

Tim Douwsma doet niet mee aan de coronapas: ‘Zorgt voor tweedeling’

Tim Douwsma (33), een van de eerste bekende Nederlanders die zich uitsprak tegen de coronamaatregelen, doet niet mee met de coronapas die nu wordt ingevoerd. Dat laat de zanger weten op Instagram.

Coronapas

Tim vertelt dat er nu iets gebeurt waar hij al tijden bang voor was. “Al vroeg in deze bizarre tijd heb ik mijn zorgen uitgesproken en altijd dat geprobeerd met de zuivere intenties, maar dat werd mij niet in dank afgenomen. Ik heb toen veel meegemaakt en ik was voor veel mensen en werkzaamheden ineens ‘exit’. Dat deed veel pijn. Maar het zij zo. Ik sta waarvoor ik sta.”

‘Medische apartheid’

Volgens de zanger zorgt het invoeren van de coronapas voor een tweeling. “Ik zal daaraan niet mee doen. Ik wil niet dat mensen zich door mijn optredens gepusht voelen om iets te doen wat niet fijn voelt. Ik doe niet mee aan medische apartheid. Mijn wereld is voor iedereen.”

Tim laat weten zijn bericht met een brok in zijn keel te “Ik heb geen idee wat ik nu moet gaan doen.. maar we vinden een weg. Want waar er een deur dichtgaat, gaat er een andere deur open”, besluit hij.

Bron: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen