Oeps: is de winnaar van 'Expeditie Robinson' verklapt?

Tim Coronel doet een boekje open over Expeditie Robinson

Afgelopen zondag was het Tim Coronel die Expeditie Robinson moest verlaten. De coureur doet nu een boekje open over zijn avontuur.

Afgelopen zondag was het Tim Coronel die Expeditie Robinson moest verlaten. De coureur doet nu een boekje open over zijn avontuur.

Ergeren

In ‘Robinson Confessions’ vraagt Fatima Moreira de Melo hem het hemd van het lijf. Wanneer Tim gevraagd wordt aan wie hij zich het meest ergerde, geeft hij toe dat dit Shary-Ann was. “Af en toe was ze blafferig”, vertelt hij. “Ze had altijd lange tenen. Terwijl ik dat helemaal niet nodig vond, want het was helemaal niet zo bedoeld.”

Verrast

Even later vraagt Fatima hem ook naar de kandidaat die hem na het zien van de afleveringen het meest verbaasd heeft. “Kalvijn”, antwoordt Tim. “Ik vond het een eer dat hij na de eilandraad tegen Nicolette zei dat ze tegen mij moest zeggen dat ik moest winnen. Dat vond ik heel leuk.” Ook Mariana heeft hem verrast. “Ik hoefde me nergens mee te bemoeien. Ik hoorde van haar altijd wat er gebeurde op het kamp terwijl ik lekker kon vissen.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Lees ook: oeps: weer een fout ontdekt in Expeditie Robinson?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.