Thijs Boermans

Thijs Boermans speelt graag met deze acteur in GTST: ‘Hij heeft nog met mijn vader gewerkt’

De ster van acteur Thijs Boermans is rijzende. Sinds deze maand heeft hij zelfs een rol in Neerlands langstlopende soap te pakken: GTST.

Thijs Boermans in GTST

Thijs Boermans behoort nu tot één van de vele BN’ers die GTST op hun cv hebben staan. Daar is de 26-jarige acteur maar wat trots op, blijkt uit zijn interview met Grazia. Hij kruipt voor de soap in de huid van Jonathan, de verloren zoon van Henk Visser (gespeeld door Johnny Kraaijkamp jr.).

“Jonathan is een jonge, ambitieuze advocaat; een soort golden boy, die ook wel een beetje opportunistisch is”, legt Thijs uit. “Heel leuk om met Johnny op de set te staan, die ook nog met mijn vader heeft gewerkt. En ook best wel gek om nu door Meerdijk te wandelen, dat is gewoon geschiedenis.”

Een kijkje backstage:

Expeditie Robinson

Thijs is bij het grote publiek waarschijnlijk vooral bekend door zijn deelname aan Expeditie Robinson afgelopen seizoen. Hoewel hij door Chatilla van Grinsven werd omgedoopt tot mooiboy, kijkt hij met een goed gevoel terug op het avontuur.

“Robinson was voor mij een heel goede manier om te laten zien wie ik écht ben. Ik ben altijd mezelf gebleven, heb het spel op een eerlijke manier gespeeld en toen ik een breakdown had, waarbij ik alleen maar kon huilen, heb ik laten zien dat ik toch heb doorgezet.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Grazia
Foto: Instagram @thijsboermans