Sweet Magnolias

Sweet Magnolias-fans, opgelet: seizoen 3 komt er écht aan

Heb jij ook zo genoten van de eerste twee seizoen van Sweet Magnolias? Het is officieel: het derde seizoen zit in de pijplijn.

Wachten, wachten, wachten

De fans van Sweet Magnolias wachten inmiddels al een jaar op een nieuw seizoen van hun favoriete serie. Gelukkig hebben we nu goed nieuws. JoAnna Garcia Swisher (bekend als Maddie Townsend in Sweet Magnolias) liet in een gesprek met Parade weten dat dat het derde seizoen niet lang meer op zich zal laten wachten. De interviewer vraagt of de fans dit jaar nog kunnen rekenen op een nieuw seizoen? De actrice bevestigt de vraag. Ze zegt zelfs dat ze denkt dat voordat je het weet, het seizoen op Netflix zal staan.

Lees ook: Deze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix

Nieuw gevoel

Volgens de actrice die Maddie Townsend speelt in de serie, zal het derde seizoen voor een nieuw, ander gevoel zorgen bij de fans. Dit seizoen zal er volgens de actrice dieper worden gegraven. Dit klinkt veelbelovend natuurlijk. Daarnaast zou seizoen 3 voldoende aanleiding geven voor het produceren van een vierde seizoen. Of dit er echt komt, is nog even afwachten. Hierbij spelen kijkcijfers een grote rol.

Lees ook: Wil je zien: in maart verschijnt déze romantische komedie op Netflix

Foto: Netflix
Bron: Netflix-nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.