Stuur de ongeneeslijk zieke Sara (2) een verjaardagskaartje

De peuter Sara Verbrugge uit Dordrecht lijdt aan de levensbedreigende, zeldzame spierziekte MDC1A. Ze wordt bijna 3 jaar. Stichting Voor Sara roept iedereen op om haar een verjaardagskaartje te sturen. Doe jij mee? Je bezorgt Sara hiermee een onvergetelijke verjaardag. Ook doneer je aan de stichting, die strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. In Nederland…

De peuter Sara Verbrugge uit Dordrecht lijdt aan de levensbedreigende, zeldzame spierziekte MDC1A. Ze wordt bijna 3 jaar. Stichting Voor Sara roept iedereen op om haar een verjaardagskaartje te sturen. Doe jij mee?

Je bezorgt Sara hiermee een onvergetelijke verjaardag. Ook doneer je aan de stichting, die strijdt voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. In Nederland zijn er maar 15 tot 20 kinderen die deze ziekte hebben. De levensverwachting van deze kindjes is niet hoog; in het ergste geval overlijden kinderen al in het eerste levensjaar.

De stichting, opgericht door ouders Bram Verbrugge en Emine Kara, wil met deze actie het leven vieren. Juist omdat verjaardagen voor ouders met een ongeneeslijk ziek kind extra bijzonder zijn. Bram en Emine willen laten zien hoe ernstig deze spierziekten zijn en dat ze opgelost kunnen worden met onderzoek. Hiervoor is 500.000 euro nodig. Stichting Voor Sara haalde dit binnen een jaar op om het onderzoek te starten, maar er is nog 250.000 euro nodig om het af te ronden.

Wil je helpen Sara een onvergetelijke verjaardag te bezorgen en hoop geven op een gezonde toekomst? Stuur haar dan een kaartje via www.voorsara.nl. Op één van de kaartjes die je kunt versturen, staat Sara met Rico Verhoeven: ambassadeur van de stichting. Samen knokken ze tegen MDC1A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen