Placeholder

Steun KiKa: de beste acties om mee te helpen

In Nederland krijgen ruim 550 kinderen kanker, hiervan geneest 75%. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%. Help jij mee? 

In Nederland krijgen ruim 550 kinderen kanker, hiervan geneest 75%. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. Help jij mee?

Haal een verbandkoffer in huis
Een verbandkoffer is onmisbaar in huis, op het kinderdagverblijf of op vakantie. Heb je er geen één? Geen probleem. Bestel er nu een via CheckYourSafety. Een groot deel van de opbrengst gaat naar KiKa.

Oprichter Paul Buné van CheckYourSafety is inmiddels alweer een jaar ‘KiKaloper’, en in die tijd is hij zich steeds meer gaan verdiepen in het goede doel. Toen kwam het idee om de verbandkoffers te verkopen. Ook heeft hij zich ingeschreven voor een Run For Kika Marathon; na Tokyo, wordt het dit jaar New York.

Ruim je huis op
Je kunt nu je spullen op Marktplaats verkopen en de opbrengt automatisch doneren aan KiKa. Plaats je advertentie op deze pagina.

Ren voor KiKa
Je kunt ook geld inzamelen door te rennen in een groep. Gezellig om met vriendinnen te doen en je helpt er veel kinderen mee! Lees meer.

Kom ook in actie
Je kunt ook je eigen KiKa-actie starten. Zamel bijvoorbeeld zo veel mogelijk flessen in. Lees hier hoe het werkt.