nikkie de jager

Wereldberoemde sterren steunen Nikkie Tutorials

Gisteravond maakte Nikkie de Jager, ofwel NikkieTutorials, bekend dat ze transgender is. Hoewel de vlogster dit jarenlang verborgen hield, besloot ze haar verhaal toch met de wereld te delen.

Gisteravond maakte Nikkie de Jager, ofwel NikkieTutorials, bekend dat ze transgender is. Hoewel de vlogster dit jarenlang verborgen hield, besloot ze haar verhaal toch met de wereld te delen. De blondine kon rekenen op enorm veel positieve reacties van zowel nationale als internationale bekendheden.

‘Transgender’

“Ik wil iets vertellen over wat mij mezelf maakt”, aldus de blondine in haar nieuwste video. Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn. Toen ik jonger was, was ik geboren in het verkeerde lichaam. Wat betekent dat ik transgender ben.”

Ook vertelt de vlogster dat ze gechanteerd is. “Mensen wilden het feit dat ik transgender ben gaan lekken aan de pers. Vandaag neem ik mijn eigen kracht terug. Het voelt goed dat ik het eindelijk kan delen. Ik ben Nikkie.”

‘Trots’

Al snel na het uitkomen van de video stroomden de positieve reacties binnen. “Zo absurd trots op mijn vriendin”, aldus Fred van Leer. Ook Rik van de Westelaken, Kelly Weekers, Roxeanne Hazes Paul de Leeuw en Chantal Janzen maakten kenbaar haar te steunen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zo trots op @nikkietutorials ❤️. RESPECT!!!

Een bericht gedeeld door Rik van de Westelaken (@rik_van_de_westelaken) op

Internationaal

Maar ook internationale sterren lieten van zich horen. Zo reageerde zangeres Bebe Rexha vol liefde en ook Ariana Grande zette hartjes onder het bericht. “Ik ben overladen door positieve reacties en daar geniet ik enorm van”, aldus Nikkie in een statement aan RTL Boulevard. “Voor nu kies ik er verder voor om hier in stilte te van genieten. Als je vragen hebt over mijn verhaal dan verwijs ik je door naar mijn video.”

Bron: RTL Boulevard, Twitter, Instagram
Foto: Instagram

Lees ook: Nikkie Tutorials onthult: ‘Ik ben transgender’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen