Team Van Kopen Zonder Kijken: Bob Sikkes, Martijn Krabbé, Roos Reedijk, Alex van Keulen

Leuk: er komt een spin-off van Kopen Zonder Kijken

Kan jij geen genoeg krijgen van Kopen Zonder Kijken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er wordt namelijk gewerkt aan een spin-off van het programma.

Dat laat producent Blue Circle weten.

Samen Kopen

Het nieuwe programma gaat ‘Samen Kopen’ heten en hiervoor is de producent nu op zoek naar deelnemers. “Voor het mogelijke nieuwe programma Samen Kopen zijn wij op zoek naar mensen die graag samen een huis willen kopen”, zo valt te lezen op de website. Hierbij wordt niet gedoeld op gezinnen en koppels: “Denk hierbij aan twee of meer vrienden, kinderen met hun ouders, twee jonge gezinnen etc. om zo hun kansen op de woningmarkt te vergroten.”

Idee

Mogelijk is het idee ontstaan nadat in de afgelopen reeks van Kopen Zonder Kijken een regenbooggezin meedeed. Dit gezin bestond uit een homostel en een draagmoeder, die samen een zoontje hebben en opvoeden. In de spin-off willen de makers zich richten op mensen en groepen die samen een huis willen kopen.

Ook is het doel van het format om mensen te helpen met de ‘juridische en financiële rompslomp’ die bij het vinden van een nieuwe woning komt kijken.

Of het nieuwe programma er écht komt, is nog niet honderd procent zeker. Maar er is wel al interesse vanuit de zenders.

Wil jij je graag aanmelden? Dat kan hier.

Bron: RTL
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.