Ontwerp Zonder Titel (18)

Sex/life-fans, opgelet: de serie krijgt tóch geen derde seizoen

Heb je ook zo genoten van de serie Sex/Life? Wij vertellen je waarom de serie na twee (succesvolle) seizoenen toch niet verlengd wordt.

Kijkcijferhit

In de zomer van 2021 werd de serie Sex/Life een verrassende hit op Netflix. De sexy serie met een vernieuwend verhaal verkreeg een heleboel fans. Het verhaal gaat over Billie Connelly, een getrouwde huisvrouw met twee kinderen, die steeds vaker verlangd naar het leven dat ze leidde voordat ze het huwelijksbootje intrad. Hierbij fantaseert ze met name over haar passievolle relatie met ex Brad (Adam Demos). Al deze stomende verhalen beschrijft Billie in haar dagboek en blijven fantasie, totdat haar man het dagboek ontdekt. De serie scoorde goed en fans keken reikhalzend uit naar een tweede seizoen.

Lees ook: Déze spannende dramaserie verschijnt binnenkort op Netflix

Geen verlenging

Een tweede seizoen kon niet uitblijven en verscheen in maart dit jaar. De kijkcijfers vielen helaas tegen. Is dit dan de reden waarom de serie niet wordt verlengd? Waarschijnlijk is dit wel één van de hoofdredenen. Netflix stelt namelijk steeds hogere aan de te behalen kijkcijfers. Een andere oorzaak zou mogelijk te maken kunnen hebben met de uitspraken van hoofdrolspeelster Sarah Shahi (Billie Connelly). Zo vertelt de actrice in een podcast dat zij zich gedurende het tweede seizoen minder gesteund voelde door de mensen die betrokken waren bij de serie. Daarnaast had ze moeite met de materie. Op 7 april kwam het nieuws naar buiten dat er definitief geen derde seizoen van Sex/Life meer zal verschijnen. Een dikke tegenvaller voor de fans.

Lees ook: Leuk: Netflix film ‘To All The Boys I Loved Before’ krijgt een spin-off

Foto: Netflix
Bron: Whats-on-Netflix.com, newsmonkey.be

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.