Ontwerp Zonder Titel 2024 06 21t084652.521

3 tips om jullie seksleven een boost te geven tijdens de zomervakantie

Hebben jullie een zomervakantie op de planning staan? Wij vertellen je hoe je deze periode kunt benutten om jullie seksleven een boost te geven.

1. Routines doorbreken

Reizen en vakanties bieden tal van mogelijkheden om af te rekenen met een vervelende sleur. Geniet van nieuwe avonturen en kom er opnieuw achter wat je ook alweer zo leuk vindt aan je partner. Deze één op één tijd biedt jullie de kans om nieuwe plekken en standjes uit te proberen. Ook is dit het perfecte moment om jullie seksleven bespreekbaar te maken en te ontdekken welke behoeftes en wensen er zijn. Misschien dat jullie hier direct mee aan de slag willen?

2. Seks in een andere omgeving is spannend(er)

Hoe gezellig jullie date-night thuis ook is, ergens is zo’n avond vaak ook een tikkeltje voorspelbaar. Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen, maar als dit wel zo is kan een nieuwe omgeving vaak wonderen doen. De seks wordt nu in één keer onvoorspelbaar en het kan ook zo zijn dat je je ‘anoniemer’ voelt waardoor je meer durft te experimenteren. Door even aan het normale leven te ontspannen, zal je lichaam dopamine aanmaken. Dit gebeurt ook wanneer je dingen doet waarvan je lichaam denkt dat je beloond moet worden: denk bijvoorbeeld aan een zware work-out of seks.

Lees ook: Open en eerlijk met je partner praten over seks? 5 tips

3. Neem het plezier ook weer mee naar huis

Dat intimiteit na jullie vakantie weer afneemt, is niet heel gek. Jullie komen weer terug in de vertrouwde omgeving en het normale leven begint weer. Het helpt soms om op vakantie met elkaar te bespreken hoe jullie ook na de vakantie, voldoende tijd voor elkaar blijven maken en intiem kunnen blijven. Zou het helpen om jullie date-nights niet thuis, maar op een andere plek te plannen of is het slim om alvast een hotelovernachting te boeken? Door al iets in het vooruitzicht te hebben, is er iets om jullie op te verheugen en samen naar uit te kijken. Misschien zijn er ook thuis nog dingen die jullie nog zouden willen uitproberen?

Vriendin’s favoriet

De populaire klassieke Satisfyer Pro 2 garandeert explosieve sensaties met zijn innovatieve drukgolf stimulatie. De 11 programma’s en het high-tech apparaat bieden je contactloos genot, welke je altijd en overal kan ervaren dankzij de oplaadbare batterij. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Waarom soloseks óók in een relatie belangrijk is

Foto: GettyImages
Bron: Psychologytoday.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.