Ontwerp Zonder Titel 2024 06 20t191806.392

Hebben jullie altijd ruzie over de tv? Dít is waarschijnlijk de reden

Hebben je partner en jij vaak ruzie over de tv en wie de afstandsbediening krijgt? Mogelijk dat dít de reden.

Ruzie over de tv

Hebben je partner en jij ook veel onnodige discussies over de tv? Schaam je vooral niet, want dit is bij veel koppels een terugkerend onderwerp. Streamingdienst Roku heeft hier namelijk onderzoek naar gedaan en er blijken zo’n 14 redenen te zijn waarom koppels ruzie krijgen over de tv. In totaal hebben 2000 koppels een poll ingevuld en de nummer één reden zal je misschien verbazen. Zo blijkt het volume van de tv bij veel koppels het grootste discussiepunt te zijn. Daarnaast bleek dat 27% van de koppels uiteindelijk maar een tweede tv heeft gekocht om zo van de ruzies af te zijn.

Lees ook:  Déze 4 ruziestijlen komen het vaakst voor in relaties: welke herken jij?

Top 5 tv ergernissen

De overige top 5 tv-ergernissen zijn: geen serie of film kunnen kiezen, vragen stellen tijdens het tv kijken, praten tijdens het tv kijken en uiteindelijk te veel tijd kwijt zijn aan het kiezen van een serie of film. Verder vinden veel mensen het ook irritant als hun partner in slaap valt tijdens het tv kijken. Een programma terug moeten spoelen omdat hun partner een stukje van de film heeft gemist, leidt ook tot irritatie. Verder hebben veel koppels ook een favoriete plek op de bank en hierover kunnen ook de nodige discussies ontstaan.

Hebben jullie vaak discussies over de tv?

Vriendin’s favoriet

Wat is er leuker dan vragen beantwoorden over jezelf? Juist, vragen stellen aan je partner! Ontdek het boek met 999 vragen aan je partner. Van persoonlijke tot relatievragen, maak van het beantwoorden een topsport! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft vaker ruzie met haar partner

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.