Roy Donders En Michelle

Roy Donders binnenkort weer te zien in nieuwe realityserie

Er gebeurt van alles in het leven van Roy Donders. Hoog tijd dat de stylist van het zuiden weer terugkeert op televisie, dus. De realityster krijgt een eigen serie bij TLC en discovery+.

Nieuw realityprogramma Roy Donders

De laatste realityserie van ons Royke dateert alweer van vijf jaar geleden, dus het is tijd om weer eens ‘bij te praten’. Ondertussen is Roy Donders gelukkig met een vrouw aan zijn zijde. De serie gunt de kijker een intiem kijkje in het leven van Roy en Michelle samen in hun Tilburgse volkswijk. Michelle is momenteel in verwachting van hun eerste kind samen, wat uitgebreid in de serie aan bod komt.

Ondertussen moet er ook gewerkt worden. Dat de beautysalon van Roy aan huis is, heeft zo zijn voordelen. Dan kunnen de twee elkaar tussen de bedrijven door een APK geven.

Veel veranderingen

Dat er veel in korte tijd verandert voor Roy is een understatement: zijn nieuwe liefdesleven met Michelle, het samenwonen met een vrouw (en haar momenteel bijkomende stemmingswisselingen), maar ook de twee keffertjes van Michelle die naar hartelust hun behoeften doen in Roy’s Tilburgse paleisje zijn even wennen.

De twee staan er in hun weg naar het ouderschap in ieder geval niet alleen voor. Zus Rian kan haar geluk niet op wanneer ze het nieuws hoort. Dat haar broertje Roy vader wordt, is een droom die uitkomt voor haar.

Wanneer te zien?

Zit je er klaar voor om weer in de realitytrein van ons Royke te stappen? Nog even geduld. De realityserie met Roy Donders is vanaf mei te zien bij TLC en op discovery+.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: TLC