Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt belangrijke boodschap bij bikinifoto

Roxeanne Hazes zit lekker in haar vel en iedereen mag het weten. Op social media deelt ze de nieuwe bikini waar ze zo lyrisch over is. Maar het bericht gaat over méér dan haar aankoop.

Roxeanne Hazes trots op bikini body

Je hoeft niet een bepaalde (kleine) kledingmaat of de knapste benen te hebben om een bikini aan te trekken en te flaneren op het strand nu het kwik weer stijgt. Ook Roxeanne is klaar voor haar ‘hot girl summer’ in haar ASOS-bikini. Met de boodschap ‘Meiden, ieder lichaam is een bikini body’ steekt ze vrouwen een hart onder de riem: het is niet nodig om onzeker te zijn in je badkleding.

Roxeanne Hazes

Body positivity

Hiermee is Roxeanne Hazes één van de BN’ers die body positivity omarmt en haar volgers stimuleert om hun lichaam te omarmen zoals het is. Onlangs deelde ze nog twee foto’s zonder bh onder haar top. Het bericht is inmiddels al meer dan 11.000 keer geliket en meer dan 200 mensen lieten een reactie achter. “Supergoed zeg.. Ik doe dit al 4 jaar: lekker los die meiden en zo veeeel beter voor de stuwingen. Gewoon lekker allemaal doen!”, aldus een volger. Iemand anders: “Heerlijk! Zo een hekel aan bh’s.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP, Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.