Romee Strijd

Romee Strijd vindt oorzaak van mysterieuze hoofdpijn

Onlangs liet Romee Strijd weten dat ze met hevige hoofdpijn kampt. Hoewel experts eerder de oorzaak niet konden vinden, is dit nu wel gelukt.

Neuroloog

“Ik ben zo blij want ik heb een bezoek gebracht aan een fantastische neuroloog hier in Nederland”, aldus het 27-jarige model op Instagram. “Nadat ik al mijn klachten had verteld zei hij dat het geen migraine is, maar dat het waarschijnlijk komt door Supra-orbitalis neuralgie.” Dit is een pijnlijke aandoening van de zogenoemde supra-orbitalis zenuw, als gevolg van een beschadiging.

Inmiddels heeft Romee een aantal behandelingen ondergaan en is de hoofdpijn afgenomen. “Nu, een week later, durf ik met 90 procent zekerheid te zeggen dat dit de oorzaak was van mijn hoofdpijn. Ik voel me zoveel beter!”

Hoofdpijn

Begin deze maand liet het model weten dat ze last heeft van hevige hoofdpijn. “Eerst dacht ik dat het door een gebrek aan slaap of door sinusitis kwam, maar het kwam tot een punt waarop ik mijn dagelijkse dingen niet meer kon doen”, schreef ze destijds. Ook vroeg ze haar volgers om tips.

Bron: Instagram
Foto: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.