Rolf Sanchez

Rolf Sanchez laat vreselijke periode achter zich: ‘Kan weer lachen’

De afgelopen periode heeft Rolf Sanchez tijd in zijn oude woonplaats Miami doorgebracht om aan muziek te werken. Met ongetwijfeld een dubbel gevoel, want de Más Más Más-zanger heeft een hoop ellende meegemaakt in deze stad.

Miljoenenclaim Rolf Sanchez

Het dieptepunt beleefde Rolf Sanchez toen hij jaren geleden een auto aanreed in Miami. Hij werd aangeklaagd voor 36 miljoen dollar en beleefde lange tijd slapeloze nachten, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. “Dat is een nare periode geweest waarin het ook moeilijk was om terug te gaan. Maar uiteindelijk ben ik vrijgesproken. Omdat je op een andere auto klapt, ben je eigenlijk altijd schuldig, maar omdat die vrouw geen gordel om had, geen alarmlichten aanhad – en zij stilstond omdat ze een beroerte had – liep het uiteindelijk voor mij toch met een sisser af. (…) Toen kwam het verlossende woord. Nee, dat kun je niet verbloemen met een lach. Het was een vreselijke tijd.”

Die periode ligt inmiddels achter hem. Bovendien heeft hij het liefdesgeluk gevonden: de zanger is momenteel drie jaar samen met zijn vriendin Sophie. “Ik kan nu weer echt lachen. Ik ben hartstikke gelukkig, dat komt ook door Sophie.”

Leeg bestaan

Toen Rolf Sanchez op zijn twintigste even niet meer wist wat hij moest, ging hij op reis naar de Dominicaanse Republiek en viel hij met een filmpje op bij het team van de latin zanger Marc Anthony. Rolf werd naar Miami gehaald, waar hij vervolgens drie jaar woonde. Hij scoorde hits, maar was niet altijd gelukkig. “Het lijkt heel wat, daar wonen, maar het is toch vooral een wereld van uiterlijke schijn. Zon, zee, strand maar verder is het erg leeg. Je denkt contacten te leggen, vrienden te maken, maar de volgende dag, of als het puntje bij paaltje komt, kun je opnieuw beginnen.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP