Rokende zwangere tiener in Vier Handen Op Eén Buik maakt de tongen los

Gisteren werd de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik uitgezonden. Dit keer ging Monica Geuze langs bij de zwangere Roos.

Gisteren werd de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik uitgezonden. Dit keer ging Monica Geuze langs bij de zwangere Roos.

Knipperlichtrelatie

In de uitzending was te zien hoe Roos zich met behulp van Monica voorbereidde op haar aanstaande zwangerschap. Ook vriendje Kilibon was van de partij. De relatie tussen de twee kende ups and downs, maar toch leek het tweetal telkens weer naar elkaar toe te worden getrokken.

Samen met Monica maakten Roos en Kilibon zich klaar voor de zwangerschap. Zo oefende het koppel een mogelijke bevalling in een bad en volgden een cursus om te stoppen met roken. Dit had helaas weinig resultaat.

Uiteindelijk werd aan het einde van de aflevering duidelijk dat het koppel niet met elkaar verder wilde. Er bleek een ander in het spel te zijn, tot verdriet van Roos. Hoewel ze hem nog een kans wilde geven, stond hij hier niet voor open. “Ik wil hem gewoon helemaal kapotslaan”, aldus Roos.

Twitter

Op Twitter raakten kijkers niet uitgepraat over de aanstaande moeder en haar vriend. Zo vonden mensen het gedrag van Kilibon ‘onverantwoord’ en snapten niet dat Roos nog doorrookte tijdens de zwangerschap.

Bron: Twitter
Foto: BNNVARA

Lees ook: rokende zwangere tiener in Vier Handen Op Eén Buik maakt de tongen los

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  N
  Voorbereiden op de zwangerschap??? Ze is toch al zwanger???
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Angie
  Waar komt die geweldige groene trui van Monica vandaan???
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen