Rob Geus

Zóveel kilo is Rob Geus afgevallen tijdens Expeditie Robinson

Afgelopen donderdag heeft Rob Geus gedwongen afscheid moeten nemen van zijn kampgenoten, nadat ze hem zorgvuldig uit Expeditie Robinson hebben gestemd. Ze waren zo bezorgd om zijn gezondheid, dat ze hem naar eigen zeggen uit zijn lijden wilden verlossen. Achteraf blijkt dat de kilo’s er bij Rob inderdaad zijn afgevlogen.

Weegmoment na Expeditie Robinson

Het is even schrikken als Rob zichzelf voor het eerst in de spiegel ziet nadat hij weer voet in de bewoonde wereld heeft gezet. Meer dan drie weken afzien op een onbewoond eiland heeft letterlijk aan zijn lichaam gevreten. Eenmaal op de weegschaal blijkt dat er van die 83,6 kilo niet veel meer over is. Of zoals Rob zou zeggen: hier word ik niet vrolijk van.

11 kilo lichter

Volgens de weegschaal is Rob maar liefst 11 kilo is afgevallen. Voor een man die toch al niet zoveel reserves heeft, is dat best veel.”Raar moment dit”, vertelt hij. “Je bent bang voor wat je gaat zien. Dan kijk je naar de weegschaal en denk je: zie ik dit goed? 11 kilo is wel serieus shit. What the fuck, hé.”

Emotioneel belletje

Ook is te zien hoe Rob voor het eerst in dik drie weken weer contact heeft met het thuisfront. Zodra hij de stem van zijn vrouw hoort, breekt hij:

Bron: RTL
Foto: Tom Cornelissen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.