Carpaccio

In dit restaurant in Breda kun je binnenkort héél veel carpaccio eten

Kies jij in ieder restaurant voor carpaccio als voorgerecht? Dan moet je binnenkort in Breda zijn. Daar opent namelijk de Carpaccio Club.

Carpaccio Club

Kunnen wij jouw ’s nachts wakker maken voor een bordje met carpaccio? En kies je áltijd voor een broodje met het dungesneden vlees? Omcirkel 14 augustus dan groot in je agenda, want dan opent de Carpaccio Club op de Grote Markt in Breda. Hier bestel je de lekkerste carpacciogerechten voor elk moment van de dag.

Dungesneden

Carpaccio is een dungesneden rauwe runderlende, maar tegenwoordig wordt het woord ook gebruikt voor andere dungesneden producten, zoals vis, groenten en fruit. Je kunt bij de Carpaccio Club terecht voor lunch, diner en een borrel. Bij de gerechten serveren ze namelijk ook de lekkerste cocktails.

Thuis opeten

Ook als je niet zo’n fan bent van carpaccio is er genoeg keuze op het menu. Wie geen genoeg kan krijgen van de gerechten kan carpaccio-box voor thuis bestellen. Daarin zitten lekkere hapjes om samen te delen. Je vindt de Carpaccio Club op de Grote Markt 21.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Carpaccio Club Breda (@carpaccioclubbreda) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Carpaccio Club Breda (@carpaccioclubbreda) op

Lees ook: Bij deze kaasbar in Utrecht kun je kaas van een lopende band eten

Foto’s: Carpaccio Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen