Quinty Trustfull

Quinty Trustfull deelt geheim achter 27-jarig huwelijk met Orlando

Ze zijn 27 jaar getrouwd en elkaar nog lang niet zat. Wat is het geheim achter het huwelijk van Quinty en Orlando Trustfull?

Quinty Trustfull over huwelijk

Orlando is de persoon met wie Quinty alles kan en durft te bespreken. Samen met hem heeft ze twee prachtige kinderen met wie ze, ondanks dat ze zijn uitgevlogen, nog altijd heel hecht zijn. Maar dat is niet het enige wat hen bindt, vertelt Quinty in gesprek met Beau Monde.

“We zijn heel jong bij elkaar gekomen, we zijn samen volwassen geworden en hebben ontzettend veel meegemaakt. We hebben allebei veel dierbaren verloren”, zegt de presentatrice. Daardoor heeft ze een hechte band met haar man. “Ik denk dat wij onszelf altijd hebben ontwikkeld. Naast en met elkaar.”

Nooit uit het oog verloren

Quinty en Orlando zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Dat proberen ze altijd vóór te zijn, vertelt ze. “We zijn blijven praten en in drukke tijden spreken we regelmatig naar elkaar uit dat het tijd is om even samen een weekendje weg te gaan. Ook is het belangrijk om realistisch te zijn. Het leven gaat niet altijd over rozen. In het huwelijk, maar ook in relaties met vriendinnen en familieleden heb je ups en downs. Zolang je maar openstaat voor een gesprek en wilt luisteren naar elkaar.”

Date night

Je maakt Quinty niet blijer dan een date night met haar man op de bank. Serie en kaarsen aan, dekentje over de benen, bonbons binnen handbereik: gelukkiger kun je haar niet maken. Ook slooft ze zich graag uit in de keuken. “In de weekenden sta ik graag urenlang in de keuken en heel af en toe eten we buiten de deur. Laatst hadden we een tiengangenmenu in een restaurant met twee sterrenchefs. Van zo’n uitje kunnen we enorm genieten.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.