Petri B&B Vol Liefde

Petri geraakt door haatreacties B&B Vol Liefde: ‘Dat wil je niet weten’

Petri is het afgelopen seizoen één van de smaakmakers van het programma B&B Vol Liefde. Toch komt de deelname haar uiteindelijk duur te staan.

Petri over haatreacties

Petri heeft veel negatieve reacties gekregen op haar houding in het programma, waar ze uiteindelijk geen liefde aan overhield. In eerste instantie kan ze daarmee omgaan, maar vlak na de opnames merkt de B&B-eigenaresse dat het haar meer doet dan gedacht. Dat vertelt Petri nu, maanden later, in het programma Boerderij van Dorst.

“Ik heb wel wat minder aangename berichten binnengekregen”, legt ze uit. Zo is Petri onder meer benaderd via mail en sms. Ze noemt het ‘echt haatberichten’. Wat de boodschap van deze berichten is, wil ze niet vertellen. “Dat wil je niet weten. Dat ga ik niet eens herhalen. Gewoon allemaal kutzooi. Ja, ik kan het niet anders noemen.”

Klaar mee

Eerst probeert Petri de berichten van zich af te laten glijden, maar uiteindelijk lukt dat haar niet. “Pas weken later merkte ik dat het me meer gedaan had dan gedacht en dat het toch een beetje het plezier van de opnames overschaduwde.”

Na het programma heeft ze ook brieven ontvangen van mannen die interesse hebben in een kennismaking met haar, maar daar doet Petri momenteel niks mee. Ze is naar eigen zeggen niet op zoek naar een nieuwe liefde op dit moment, omdat ze er ‘een klein beetje klaar mee is’.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL