Peter Gillis

Peter Gillis stelt nieuwe vriendin voor en deelt toekomstplannen

Nee, je ziet niet dubbel. Het is niet Nicolleke aan de arm van Peter Gillis, bekend van het programma Massa is Kassa, maar zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout. Peter heeft zijn nieuwe relatie openbaar gemaakt.

De nieuwe vriendin van Peter Gillis

Middels een persbericht op zijn eigen website maakt Peter Gillis zijn relatie met Wendy wereldkundig. Zo schrijft hij dat hij na het verwerken van zijn relatie met Nicol weer ‘openstaat voor de liefde’. Die liefde dient zich snel aan als Wendy op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel is tijdens het openingsweekend.

Daar raakten de twee met elkaar aan de praat en kwamen ze erachter dat ze veel gemeenschappelijke interesses delen. “Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen.”

Wendy van Hout

In het persbericht wordt ook een biografie van Wendy gedeeld. Zo blijkt dat de nieuwe vriendin van Peter Gillis geboren en getogen is in Eindhoven. Ze is moeder van vijf kinderen uit drie relaties. Met haar kinderen en hun vaders heeft ze een goede band, waarvan de oudsten, van 17 en 19 jaar, in Frankrijk wonen en studeren.

Samenwonen

Het gaat zo goed met de prille relatie van Peter en Wendy dat hij haar heeft gevraagd om op ‘niet al te lange termijn’ samen te wonen in zijn nieuwe villa in Neerpelt. “Wat goed zit gaat snel en Wendy is al helemaal onderdeel van de familie”, aldus Peter Gillis. Ook maakt ze haar opwachting in het nieuwe seizoen van zijn televisieprogramma op SBS 6.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP