Peter Gillis

Peter Gillis geeft nu tóch toe: ‘Incident in privésfeer’

Hoewel Peter Gillis en zijn partner Nicol Kremers eerst nog ontkenden dat er iets tussen hen had plaatsgevonden, geven ze dat nu wel toe.

In een verklaring laten ze weten te “betreuren” dat er in mei iets is gebeurd waar de politie bij betrokken is.

Incident

“De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie”, aldus Gillis’ advocaat Ton van de Biezenbos tegenover het ANP na berichtgeving van BN/De Stem. “Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen.”

Zitting

De advocaat van de ‘Massa is Kassa’-ster laat weten dat de eerder geplande behandeling van de zaak op 12 augustus niet doorgaat. “Op verzoek van de verdediging dient er eerst meer duidelijkheid te komen door het horen van een getuige. Het verzoek daartoe is al ingewilligd door de rechtbank. De zaak zal daarom op 12 augustus niet inhoudelijk worden behandeld. Wanneer het komt tot een nieuwe zitting is nog niet bekend.”

Incident

Vorige maand meldden verschillende Nederlandse media dat Peter zijn partner Nicol zou hebben mishandeld. De Oostappen-eigenaar zou hierbij zijn opgepakt en een nacht in de cel hebben doorgebracht.

Bron: RTL Boulevard, ANP
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.