Vrouw Sporten

Effectief je sportieve doelen halen met een personal trainer aan huis

Wil je fitter, gezonder en sterker worden? Maar vind je het lastig om steeds maar weer de motivatie en discipline op te brengen om te gaan sporten? Waarschijnlijk heb je het te druk, haal je geen plezier uit sporten en mis je motivatie. Je bent hierin niet alleen!

Het is dan ook logisch dat steeds meer mensen hun weg vinden naar een personal trainer, met wie ze 1 op 1 aan de slag gaan om hun sportieve doelen te halen. Twijfel je nog of sporten met een personal trainer iets voor jou is? Hieronder lees je alle voordelen van 1 op 1 training met jouw eigen personal trainer aan huis.

Voordelen van 1 op 1 trainen met een personal trainer

De voornaamste reden dat mensen ervoor kiezen om 1 op 1 met een personal trainer aan huis te gaan sporten is misschien wel dat het ze niet lukt om hun doelen zelfstandig te halen. Het is een uitdaging om in een druk leven ook consistent tijd vrij te maken om te sporten. Zeker als je nog niet gewend bent om dit regelmatig te doen! Een personal trainer helpt je hierbij. Dit krijg je als je 1 op 1 gaat sporten met een personal trainer:

Maatwerk

Een personal trainer levert echter maatwerk. Je krijgt een gepersonaliseerd schema dat bij jouw planning past met oefeningen die aansluiten op jouw specifieke doelen en wat jouw lichaam aankan. Lekker op je eigen tempo aan de slag dus!

Een kleinere kans op blessures

Doordat je een op maat gemaakt schema krijgt is de kans op blessures veel lager dan als je zelf in de sportschool maar wat uitvogelt. Ook krijg je tijdens de 1 op 1 trainingen direct feedback op hoe je de oefeningen uitvoert. En voel je je een dag wat minder lekker of heb je een blessure? Dan wordt de training zo ingericht dat je nog wel kunt sporten binnen de mogelijkheden die je op dat moment hebt.

Sporten volgens een flexibel schema

De 1 op 1 sessies vinden plaats op het moment dat het jou het beste uitkomt, in de ochtend middag of avond, en doordeweeks of in het weekend! Er is altijd wel een gaatje in je agenda te vinden.

Sporten op verschillende locaties

De trainingen plan je in op een voor jou handige plek. Het kan dichtbij je werk, school of bij jou thuis zijn! En als je lekker naar buiten wilt maar bij regen liever thuis traint kan dat ook.
Personal training op locatie is mogelijk in veel steden in Nederland. O.a. personal training Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Het Gooi.

Een stok achter de deur

Een personal trainer weet je op de juiste manier te motiveren en aan te moedigen. Zeker als je moeite hebt om jezelf te motiveren om te sporten is een personal trainer fantastisch. Dit is de stok achter de deur die je nodig hebt! Als de trainer voor je deur staat moet je immers wel.

Iedereen heeft baat bij 1 op 1 sporten met een personal trainer

Door 1 op 1 te sporten met een personal trainer werk je gericht en efficiënt aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen. Of je weinig of veel ervaring met sporten hebt, iedereen heeft baat bij de 1 op 1 begeleiding van een personal trainer! Je krijgt een op maat gemaakt schema met oefeningen die bij jou passen en je op de juiste manier uitdagen. En door de persoonlijke aanpak is een 1 op 1 training met een personal trainer toegankelijk voor iedereen. Een personal trainer zet jouw doelen, wensen en (fysieke) mogelijkheden voorop zodat je sporten gemakkelijk een onderdeel van jouw leven maakt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.jouwpersonaltraineraanhuis.nl