Sarah Jessica Parker, Kristin Davis And Cynthia Nixon At The "and Just Like That" Set In Nyc

Dít personage keert terug in seizoen 2 van de serie And Just Like That

De verschijningsdatum van And Just Like That seizoen 2 komt steeds dichterbij. Dít geliefde personage zal in ieder geval te zien zijn.

Seizoen 2

Wie fan was van Sex and The City, zal vast ook het eerste seizoen van And Just Like That hebben gezien. In deze reboot serie krijg je een inkijkje in het leven van Carrie Bradshaw en haar vriendinnen Charlotte en Miranda. Helaas maakt het personage Samantha in de nieuwe serie geen deel meer uit van de vaste vriendinnengroep. In het eerste seizoen zag je hoe Carrie definitief afscheid moest nemen van haar grote liefde Mr. Big. Hij overleed aan een hartaanval tijdens het sporten. De schrijver en producer van de serie vertelt dat je in het tweede seizoen vooral meer diepgang mag verwachten. Zo kom je meer te weten over de levens van Carrie, Charlotte en Miranda. Daarnaast zullen ook de personages Lisa Todd Wexley, Seema Patel, Anthony Marentino, Dr. Nya Wallace en Che Diaz terugkeren in seizoen 2.

Lees ook: De makers van Kastanjemanden komen binnenkort met een nieuwe serie

Geliefd personage keert terug

In seizoen 1 zag je hoe Carrie, als podcaster, een nogal wilde zoensessie beleefde met haar producer Franklyn. Betekent dit dat Carrie en Franklyn nu gaan daten? Dat is niet helemaal zeker, want ex-liefje Aidan Shaw zal ook terugkeren in het nieuwe seizoen. Zo werd op Instagram een kiekje gedeeld van Carrie en Aidan terwijl ze hand in hand over straat lopen. Niet alle fans zijn even enthousiast over deze rendez-vous. Zo vraagt één fan zich af of het niet tijd wordt voor een nieuwe liefde, in plaats van het altijd maar terughalen van oude liefdes. Een andere fan is van mening dat Aidan veel te goed is voor Carrie. Hoe dan ook, in de zomer zal je meer te weten komen over de ontwikkelingen in het leven van Carrie en haar vriendinnengroep.

Bekijk hieronder de foto van Carrie en Aidan:

Ontwerp Zonder Titel 2023 01 26t112927.375

Lees ook: Déze films en series verschijnen in januari op Netflix

Foto: GettyImages
Bron: Radiotimes.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.