Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi

Patty Brard trouwt haar eigen dochter als BABS

September belooft een bijzondere maand te worden voor Patty Brard: haar dochter Priscilla stapt dan in het huwelijksbootje, en haar moeder zal het huwelijk voltrekken.

BABS

Hoewel Patty en Priscilla jarenlang geen contact hadden, is de band al een tijd weer helemaal hersteld. Priscilla zal in september trouwen met haar liefde Kevin, en heeft haar moeder nu gevraagd om het huwelijk als BABS, oftewel buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, te voltrekken.

Ook Carlo, Priscilla’s vader, zal bij het huwelijk aanwezig zijn. Hij gaat zijn dochter weggeven. Patty en Carlo hebben elkaar zo’n 36 jaar niet gezien.

‘Bijzonder’

“Het wordt sowieso heel bijzonder, met deze genodigden”, vertelt Priscilla aan het ANP. “Mijn vader komt ervoor over uit Milaan, en het is voor het eerst in een hele tijd dat ik mijn ouders weer eens samen zal zien. Hij is al 36 jaar met zijn nieuwe vrouw.”

Patty laat weten: “Haar vader geeft haar weg, ik trouw hen als BABS! We zijn allemaal heel erg blij en kunnen niet wachten tot het september is! Hoewel de voorbereidingen natuurlijk ook zo gezellig zijn!”

Bron: ANP
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.