Patty Brard met haar dochter Priscilla Nasi

Patty Brard en dochter Priscilla blikken terug op hereniging: ‘Het voelde totaal niet awkward’

Jarenlang kunnen Patty Brard en haar dochter Priscilla elkaar niet luchten. Totdat de man van Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds daar verandering in brengt. Moeder en dochter blikken nu terug op die hereniging in Beau Monde.

Patty Brard en Priscilla over hereniging

In een brief schreef Priscilla op hoe ze zich voelde, waarna het contact met haar moeder Patty precies op het goede moment kwam. Op neutraal terrein, in het huis van Evert en zijn man, zagen ze elkaar weer voor het eerst. “Zij had een brief geschreven en besloot die voor te lezen. De brief was veel bozer dan ze op dat moment was, maar het was voor mij meteen duidelijk hoe ze zich heeft gevoeld”, herinnert Patty zich.

Lees ook: Patty Brard deelt foto van toen ze 35 kilo zwaarder was: ‘Zo ongezond’

Soto-soep

Onder het genot van de soto-soep van Patty sloten moeder en dochter elkaar na een jarenlange vete in de armen. “Het voelde goed en totaal niet awkward”, zegt Priscilla daarover.

Patty: “We deden eigenlijk alsof er niets aan de hand was. Typisch Indisch. Daarom vind ik het ook belangrijk dat je alles bespreekt wat er in je opkomt of het zegt als iets je dwarszit.”

Hoe gaat het nu?

Patty en Priscilla zijn blij dat ze na hun lange ruzie elkaar weer hebben gevonden. “Laatst kreeg ik een appje van Priscil waarin stond: ‘Ik ben zo blij met hoe het tussen ons gaat.’ Zo’n berichtje komt wel binnen hoor”, zegt de presentatrice.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Beau Monde
Foto: ANP