Ontwerp Zonder Titel (81)

Waarom je de nieuwe Netflix-documentaire over Pamela Anderson wil zien

In januari verschijnt er een onthullende documentaire over het leven van Pamela Anderson op Netflix. Dít is wat we tot dusver weten.

A Love Story

Op 31 januari zal er een documentaire over de actrice Pamela Anderson op Netflix verschijnen. De documentaire heet A Love Story en zal door middel van unieke foto’s en beeldmateriaal het leven van Pamela Anderson laten zien. Netflix verkondigde dat Pamela nu klaar is om haar eigen verhaal te delen. Zowel haar professionele leven als haar privé leven als moeder en activist, zal worden belicht. Daarnaast zal ook de beruchte sekstape met Tommy Lee waarschijnlijk worden besproken.

Lees ook: Zien: tweede deel documentaire Harry en Meghan staat op Netflix

Sekssymbool

In de documentaire zal te zien zijn hoe Pamela Anderson uitgroeide tot één van de bekendste sekssymbolen van de wereld. De reden waarom Pamela deze keer wil meewerken aan een documentaire heeft ermee te maken dat haar zoon, Brandon Lee, de producent van de docu is. Haar zoon heeft haar uiteindelijk overtuigd dat het doel van de documentaire is om een zo authentiek mogelijk verhaal neer te zetten. Er is helaas nog geen trailer van de documentaire naar buiten gebracht, maar dit zal heus niet lang meer duren.

Lees ook: Leuk: de film Zwanger & Co verschijnt deze maand nog op Netflix

Foto: Netflix
Bron: HLN.be

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.