Roy en Annick uit Over Mijn Lijk

Over Mijn Lijk-Roy en Annick geven gezondheidsupdate

Roy en Annick, bekend van het programma ‘Over Mijn Lijk’, hebben op Instagram een update gedeeld over de gezondheid van Roy.

Het koppel heeft goed nieuws gekregen.

Goede uitslag

“Roy heeft weer een goede MRI-uitslag gekregen”, laat Annick op Instagram weten. “De tumor gedraagt zich rustig en is op dit moment niet gegroeid.”

Annick kon zelf dit keer niet mee naar het ziekenhuis. “Verschrikkelijk dat ik dit keer niet mee kon om Roy te steunen door die rotgriep, maar Roy had goede support mee. Op de foto is Roy iedereen het goede bericht aan het vertellen.”

Half jaar rust

“We hebben weer een half jaar rust, wat kun je al blij zijn met een half jaar hé?”, vervolgt ze. “Dankjewel voor al jullie lieve berichtjes de afgelopen uren. Lief zijn jullie.”

Roy

Het is inmiddels ruim vier jaar geleden dat Roy te horen kreeg dat hij een hersentumor heeft. In Over Mijn Lijk gaven hij en zijn vrouw Annick een kijkje in hun leven. Te zien was hoe ze ouders werden van zoontje Scott. Roy is inmiddels uitbehandeld, maar moet elk half jaar naar het ziekenhuis om een MRI-scan te laten maken.

Bron: Instagram
Foto: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.