Oogappels

Goed nieuws over vervolg van de serie Oogappels

Het vijfde seizoen van Oogappels is nog niet van start gegaan, maar er is al goed nieuws voor de fans. Er is ook een zesde seizoen besteld van de BNNVARA-serie.

Zesde seizoen Oogappels

Bracha van Doesburgh, die de rol van Fabie op zich neemt in Oogappels, verklapt dat nieuws in de VARAgids. Wat haar betreft is ze nog lang niet klaar met haar rol. “We willen allemaal dat het nog even doorgaat.”

“Vaak heb je met series dat het na een paar seizoenen toch sleets wordt”, aldus de actrice. “Wat ook fijn is aan Oogappels is dat we met een ensemble cast zijn, met die meerdere gezinnen. Daardoor zijn de opnames overzichtelijk.”

Vijfde seizoen

Voor het zover is, hebben fans van het programma eerst nog het vijfde seizoen tegoed. Dat gaat op 13 september van start. Het seizoen telt tien afleveringen.

Benieuwd wat je van de eerste aflevering kunt verwachten? Chris maakt zich op voor zijn vertrek. Hansje voert geen klap uit op school en tussen haar en Merel botert het totaal niet. Mees heeft eindelijk een eigen plek gevonden en gaat het huis uit.

Pip en Jeroen blijken toch wel erg verschillend en Danny kan in Amsterdam zijn draai niet vinden. Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruitgaat.

Nieuwe acteurs

Ook maken kijkers kennis met nieuwe gezichten in Oogappels. Idriss Nabil, Minne Koole, Janni Goslinga en Ali Ben Horsting maken hun opwachting in het vijfde seizoen.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Mark de Blok