Onweer Dinsdag 21 Mei

Opgelet: vandaag opnieuw pittige onweersbuien en zware windstoten

De week na het pinksterweekend is behoorlijk onstuimig begonnen. Ook vandaag, dinsdag, wordt Nederland gewaarschuwd voor ‘lokaal pittige onweersbuien’, aldus Weeronline.

Vandaag opnieuw onweer en regen

De dag begint verraderlijk lekker met zon en temperaturen tot 25 graden. Al is een paraplu later op de dag geen overbodige luxe en neemt de kans op onweer toe. Vanmiddag ontstaan er in het zuiden regen- en onweersbuien, die later ook in het midden en noorden van Nederland voorkomen.

“Daarbij kan lokaal veel regen vallen. Ook is er kans op hagel en zware windstoten. Later in de middag neemt ook in het midden van het land de kans op een onweersbui toe”, aldus Weeronline.

Het weer morgen

Woensdag is het weer niet veel beter. De zon verschuilt zich op veel plekken achter wolkenvelden en er kan regen vallen. De buien verlaten gedurende de dag ons land, waardoor het droger wordt en er plaatselijk de zon doorbreekt. De temperatuur schommelt tussen de 17 en 20 graden met aan zee een krachtige wind.

Vriendin’s favoriet

Deze stormparaplu is bestendig tot windsnelheden van 100 km/h. De paraplu is namelijk opgebouwd uit een skelet van 12 glasvezel met titanium ribben, hierdoor wordt de druk goed verdeeld en opgevangen door dit extreem sterk en zeer flexibele materiaal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images