Ontvoerde Dochter

Ontvoerde dochter na 51 jaar herenigd met haar ouders

Het is een nachtmerrie voor iedere ouder: dat je kind ontvoerd wordt. Het overkwam de familie Highsmith uit Texas. Hun dochter Melissa werd 51 jaar geleden ontvoerd door de oppas. Nu, decennia later, zijn ze eindelijk herenigd.

Ontvoerde dochter herenigd met haar ouders

Melissa werd ontvoerd toen ze nog maar twee jaar oud was. Haar moeder zocht een oppas voor Melissa en vond die, maar de oppas in kwestie had andere plannen met de peuter. De vrouw ontvoerde Melissa en zowel de familie als de politie heeft de peuter niet gevonden. Een absolute hel en kwelling voor de familie van Melissa.

Tot nu, want de ontvoerde dochter is terug in hun leven. Melanie, zoals de vrouw nu heet, had geen idee dat zíj de vrouw was waarnaar al zo lang gezocht werd.

DNA-match

Als iets een wonder is, dan is het wel dat je als ontvoerde dochter je echte ouders in de armen kunt sluiten. Op een stamboomwebsite bleek dat de kinderen van Melissa (nu Melanie) een match waren met haar biologische familie. Haar vader stuurde vervolgens via Facebook een berichtje dat hij al 51 jaar op zoek is naar zijn dochter.

De familie is uitzinnig dat ze via deze manier in contact zijn gekomen met hun dochter én dat ze nog leeft. ‘Het vinden van Melissa is gelukt dankzij DNA-onderzoek, niet vanwege enige betrokkenheid van de politie of de FBI’, schrijven ze op Facebook. Ook twijfelen ze niet dat Melanie hun dochter is: ze heeft dezelfde moedervlek op de rug als toen ze een baby was. De ouders doen verder nog wel officiële (DNA-)testen om er honderd procent zeker van te zijn. Ze wachten nu op de uitslag van dat onderzoek.

Het is niet bekend wie de opvoeding van Melanie al die jaren op zich heeft genomen.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf
Foto: Facebook