nikkie de jager

Nikkie Tutorials na reacties: ‘Het is oké, want ik ben vrij’

Maandag maakte Nikkie de Jager, ofwel Nikkie Tutorials, aan de wereld bekend dat ze transgender is. Hierop werd de Youtube-sensatie overspoeld met reacties.

Maandag maakte Nikkie de Jager, ofwel Nikkie Tutorials, aan de wereld bekend dat ze transgender is. Hierop werd de Youtube-sensatie overspoeld met reacties.

‘Crazy’

Niet alleen werd Nikkie wereldnieuws, ook lieten verschillende internationale sterren weten haar te steunen. Gisteren was ze op Google zelfs de op drie na meest ingevulde naam. In een video laat Nikkie weten dat deze dag ‘crazy’ voor haar was. “Ik hoop dat ik anderen kan helpen. Dit is helemaal nieuw voor mij. Maar als er één ding is dat ik wil doen, is dat de kleine Nikkie’s daarbuiten helpen.”

De blondine is blij dat haar boodschap verspreid wordt. “Zelfs nu ik er weer over praat, voelt het alsof ik iets fout doe”, vervolgt de wereldberoemde visagiste. “Maar het is oké, want ik ben vrij!”

‘Nooit durven dromen’

“Ik had veel verschillende scenario’s in mijn hoofd, maar dit had ik nooit, maar dan ook echt nooit durven dromen”, aldus Nikkie via Instagram. “De enorme hoeveelheid liefde en steun betekent enorm veel voor me. Heel erg bedankt! Ik ga de rest van de dag alles lezen, in mij opnemen en verwerken.”

Trotse moeder

Ook moeder Saskia is gelukkig met de reacties. “Mijn dochter waar ik altijd al supertrots op was, maar na deze video nog meer! Diep respect heb ik voor jou! En jee wat ben jij sterk! Ik hoop zo dat je met jouw coming-out zoveel anderen kan helpen! Hou zoveel van jou’, schreef ze op sociale media.”

Bron: AD
Foto: Instagram

Lees ook: foto’s uit de oude doos: zó zag Nikkie de Jager er vroeger uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen