Deze nieuwe series en films verschijnen in november op Netflix

Het is vroeg donker, koud en half Nederland is verkouden: hét moment om op de bank te kruipen met een nieuwe serie of film. Wij hebben de leukste Netflix-titels voor je verzameld.

Het is vroeg donker, koud en half Nederland is verkouden: hét moment om op de bank te kruipen met een nieuwe serie of film. Wij hebben de leukste Netflix-titels voor je verzameld.

Nieuwe series

American Son

In deze serie, gebaseerd op een Broadway-toneelstuk, gaat Kendra Ellis-Connor op zoek naar antwoorden rondom de vermissing van haar tienerzoon.  Vanaf 1 november te zien.

Queer Eye: We’re In Japan

Vijf mannen, ook wel de ‘Fab Five’ genoemd, reizen af naar Japan om vier mensen te helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Vanaf 1 november te zien.

Mortel

In deze Franse serie gaan drie middelbare scholieren op zoek naar een moordenaar. Daarbij krijgen ze hulp van een voodoogeest. Tja, dat kan natuurlijk nooit goed gaan. Vanaf 21 november te zien.

Merry Happy Whatever

Gek op sarcasme en donkere humor? Dan moet je deze Amerikaanse dark-comedy serie zeker op je lijstje zetten. Een koppige vader, gespeeld door Dennis Quaid, vindt het nogal lastig dat zijn dochter haar nieuwe vriend meeneemt voor kerst. Vanaf 28 november te zien.

Series met een nieuw seizoen

– Atypical, seizoen 3 (1 november)
– Arrow, seizoen 8 (4 november)
– Outlander, seizoen 4 (5 november)
– The End Of The F***ing World, seizoen 2 (5 november)
– The Crown, seizoen 3 (17 november)

Lees ook: Deze Netflix-documentaire is volgens kijkers ‘de meest bizarre docu ooit’

Nieuwe films

The King

Terwijl de jonge prins Hal het liefst tussen de gewone mensen leeft, wordt hij na de dood van zijn vader gekroond tot koning Henry de Vijfde. Hij moet om zien te gaan met alle politieke problemen, chaos en oorlog die zijn vader heeft achtergelaten. Vanaf 1 november te zien.

Holiday in the Wild

Netflix komt ook deze maand met een lekkere feelgood film. Na een heel kort huwelijk wordt Kate verlaten door haar man. Ze besluit toch op huwelijksreis naar Afrika te gaan. En daar beleeft ze, met een piloot als gezelschap, veel bijzondere avonturen. Vanaf 1 november te zien.

The Irishman

Liefhebbers van maffiafilms opgelet: dit kan weleens een nieuwe klassieker worden. Met grote namen zoals Robert DeNiro, Al Pacino en Joe Pesci. De Iers-Amerikaanse Frank, ook wel ‘The Irishman’ genoemd, kijkt terug op zijn (mis)daden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vanaf 27 november te zien.

Lees ook: Deze nieuwe series verschijnen in september op Netflix