Costa!-liefhebbers, opgelet: er komt een nieuwe film mét Katja Schuurman

Was jij vroeger fan van de serie Costa!? Dan hebben we goed nieuws voor je. De zomerhit komt terug met een gloednieuwe film.

En daar is ook Katja Schuurman in te zien.

Costa!

Het is inmiddels al twintig jaar geleden dat de film Costa! te zien was. Hierin speelden onder meet Katja Schuurman, Georgina Verbaan en Daan Schuurmans hun allereerste grote rol.

Verhaal

De nieuwe film zal geen officieel vervolg zijn op die uit 2001, maar er zullen wel veel herkenbare elementen in zitten. Zo is Katja Schuurman opnieuw te zien als Frida, maar is ze inmiddels moeder van Anna (Abbey Hoes) die samen met haar vriendin Bibi (Stephanie van Eer) naar Spanje vliegt om de club Costa te zien waar haar moeder vroeger als propper werkte.

Eenmaal in Salou aangekomen, blijkt de club helemaal niet meer zo goed te lopen. Samen met haar nieuwe vrienden doet Anna alles om de ‘Battle of the Bars’ te winnen en Costa weer the place to be te maken.

Acteurs

Naast bovengenoemde acteurs, komen er nog veel meer bekende namen voorbij. Zo zijn ook Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Soy Kroon, Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Sinan Eroglu, Ella June Henrard en Zoey Ivory van der Koelen te zien in de film. Dát belooft wat.

Bron: RTL Boulevard
Foto: Netflix