Gtst

Nieuwe castfoto GTST maakt de tongen los: ‘Oei, dit is niet leuk’

Nog héél even en dan begint het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. In aanloop hiervan hebben de makers een nieuwe castfoto gedeeld.

En die leidde al snel tot hevige speculaties bij de kijkers.

Nieuwe en oude bekenden

Op de foto die RTL deelde op Instagram zijn zowel nieuwe als oude bekende gezichten te zien. Ook vrezen kijkers dat enkele vertrouwde ‘GTST’-personages de serie gaan verlaten.

Marwan

Kijkers valt ten eerste de aanwezigheid van Marwan op. Hij had Meerdijk op 2 mei verlaten. Maar aangezien hij een zoontje heeft met Demi, is zijn terugkeer niet helemaal verrassend.

Effect

Op de foto staat Marwan achter Shanti, die niet naast Rik zit en na een paar seconden gek genoeg verdwijnt. Dit effect is ook toegepast op Jonathan, Nola en Nina. Zou dit betekenen dat deze personages uit Meerdijk vertrekken?

“Als dit betekent dat Shanti en Nina uit de serie verdwijnen dan vind ik dat niet leuk”, aldus een kijker. Iemand anders: “Waarom verdwijnen er mensen? Oei oei, dit is niet leuk…”

Nieuwe gezichten

Verder zijn er ook twee nieuwe gezichten op de foto te zien: Jasmine Sendar en Rowan Veltman. Beiden waren wel al eerder in de serie te zien. Zo kwam Jasmine weleens in langs in café De Koning en liet Rowan zijn haren blauw verven door Shanti. Hierna ging hij er zonder te betalen vandoor.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 28 augustus te zien bij RTL 4. Videoland-kijkers kunnen de eerste vier afleveringen nu al bekijken.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.