Nieuw seizoen Dancing On Ice: 'Ik ben straks een soort Bambi op het ijs'

Nieuw seizoen Dancing On Ice: ‘Ik ben straks een soort Bambi op het ijs’

Aankomende zaterdag begint een nieuw seizoen van Dancing On Ice. In een interview met BuzzE vertellen de deelnemers hoe zij uit hun comfort zone stapten.

Aankomende zaterdag begint een nieuw seizoen van Dancing On Ice. In een interview met BuzzE vertellen de deelnemers hoe zij uit hun comfort zone stapten.

‘Skate skills’

Roy Donders is één van de sterren die het ijs mag betreden. “Ik ben best wel goed in normaal dansen”, vertelt de zanger. “Ik heb gevoel voor ritme en ik kan een choreografie snel onthouden, maar skate skills had ik nog helemaal niet.” Iets waar presentatrice Celine Huijsmans zich in kan herkennen: “Denk aan iemand die helemaal niet kan schaatsen en dan meedoet aan een programma waarin wordt verwacht dat je het wel goed kan, dan ben je een beetje zoals ik.”

‘Bambi’

Ook Charly Luske had nog maar weinig ervaring met de sport. “Ik kon het gewoon echt niet”, vertelt de zanger. “Hoe lachen is het dan als je leert schaatsen en uiteindelijk meer kan dan de meeste mensen.” Toch is het niveau hoger dan hij had verwacht. “Ik dacht: fuck, ik ben straks een soort Bambi op het ijs. Maar ik heb geaccepteerd dat ik het niet zo goed kan en kan om mezelf lachen. Ik maak er gewoon het beste van.”

Dancing On Ice

Het nieuwe seizoen van Dancing On Ice gaat zaterdag van start. Dit keer zullen Juvat Westendorp, Roy Donders, Celine Hijsmans, Charly Luske, Tommie Christiaan, Elkse DeWall, Donny Roelvink, Nicolien Sauerbreij en Sabine Uitslag het tegen elkaar opnemen. Patty Brard en Winston Gerschtanowitz presenteren de show en de jury bestaat uit Ruben Heus, Joan Haanappel en Marc Forno.

Bron: Shownieuws
Foto: Talpa

Lees ook: Romy Monteiro is klaar met nare opmerkingen over haar lichaam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen