nielson

Nielson in tranen op eerlijke foto: ‘Die stilte gaat nooit wennen’

Niels Littooij, beter bekend als Nielson, zit de laatste tijd niet goed in zijn vel. Op Instagram deelt de zanger een eerlijke foto waarop de tranen over zijn wangen stromen.

Stilte

“Of ik nou een goede of een slechte dag heb; zo zien mijn avonden/nachten er de laatste tijd uit”, begint Nielson zijn verhaal. “Ik doe mijn best. Samen met de mensen om me heen. En we maken echt wel stappen. Maar die stilte aan het einde van de dag… Die gaat nooit wennen denk ik.”

De zanger vraagt zichzelf af waarom hij dit met zijn volgers deelt. “Maar waarom ook niet. In jullie timelines staan vast genoeg berichten van mensen die blij zijn. Of in ieder geval doen alsof.” Het is precies waar Nielson helemaal klaar mee is. “Doen alsof.. heb ik ook veel over nagedacht de afgelopen weken. Dat doe ik niet meer. Zonde van m’n tijd.”

Toch hoopt de Dordtenaar nog iets positiefs te halen uit de nare momenten. “Morgen duik ik mijn hokkie weer in”, vertelt hij. “Ga ik proberen weer wat te maken van mijn gedachten. Muziek maakt het zachter. Zelfs nu. Dat is wel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn. Zo sluit ik af voor nu.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Of ik nou een goede of een slechte dag heb; zo zien mijn avonden/nachten er de laatste tijd uit. Ik doe mijn best. Samen met de mensen om me heen. En we maken echt wel stappen. Maar die stilte aan het einde van de dag… die gaat nooit wennen denk ik. Weet ook niet waarom ik dit deel, maar waarom ook niet. In jullie timelines staan vast genoeg berichten van mensen die blij zijn. Of in ieder geval doen alsof. Doen alsof.. heb ik ook veel over nagedacht de afgelopen weken. Dat doe ik niet meer. Zonde van m’n tijd. Morgen duik ik mijn hokkie weer in. Ga ik proberen weer wat te maken van mijn gedachten. Muziek maakt het zachter. Zelfs nu. Dat is wel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn. Zo sluit ik af voor nu. X

Een bericht gedeeld door Nielson (@nielsonmusic) op

Lastige tijd

De afgelopen tijd heeft Nielson er geen geheim van gemaakt dat hij het drukke leven als artiest mist. Zo liet hij gisteren nog weten zijn band enorm te missen.

Daarnaast overleed in augustus zijn goede vriend Nathan op 28-jarige leeftijd. Een paar dagen later deelde de zanger een foto waar zijn tranen te zien waren. “Je weet nooit wat iemand allemaal denkt en voelt en je weet nooit wat iemand doormaakt”, schreef hij toen. “2020 is een klootzak voor veel mensen. Laten wij daar dan de tegenhanger van zijn.”

Bron: AD, Instagram
Foto: ANP