Nicol Kremers

Nicol Kremers vertelt waarom ze écht in Thailand is opgenomen

Eerder deze maand werd bekend dat Nicol Kreemers, de ex-partner van Peter Gillis, naar Thailand is vertrokken om aan haarzelf te werken. Nu vertelt Nicol de echte reden van haar vertrek.

In een interview met Party vertelt ze dat ze in een kliniek in Thailand was opgenomen, omdat ze lijdt aan posttraumatische stress door haar relatie met Peter.

Trauma

“Ik heb zeker een trauma overgehouden aan de vierenhalf jaar relatie met Peter”, aldus Nicol. “Ik ben mishandeld door hem en ik heb daarvan recent aangifte gedaan. Ik slaap nog altijd slecht en het komt voor dat ik ’s nachts wakker schrik en dan bang ben.”

Thailand

Nicol noemt haar vertrek naar Thailand en ‘vlucht’ en laat weten liever niet alleen te willen zijn met haar klachten. De bedoeling is dat ze na de retraite weer zonder angstaanvallen en nachtmerries door het leven kan.

Relatiebreuk

Afgelopen februari kwam het nieuws naar buiten dat Nicol en Peter een punt zetten achter hun relatie. Hoewel in eerste instantie werd gezegd dat ze vriendschappelijk uit elkaar gingen, bleek niets minder waar. De twee zijn verwikkeld in een rechtszaak nadat Nicol aangifte deed van mishandeling.

Bron: Party
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.