Monica Geuze

Verliefde Monica Geuze en vriend maken debuut op Instagram

Monica Geuze is verliefd en iedereen mag het weten. Nadat ze al eens samen op foto’s gespot werden op accounts van vrienden, heeft de presentatrice nu zelf het eerste kiekje op haar Instagram-profiel gedeeld.

Monica Geuze deelt eerste foto van vriend op Instagram

Veel heeft Monica nog niet over haar relatie wereldkundig gemaakt, maar dat het goed zit tussen de twee, bewijst ze met de vakantiekiekjes vanuit Ibiza. Hierop is ze innig met haar vriend James Lawrence te zien en deelt ze meer foto’s van de reis. Het is de eerste keer dat ze een foto van James deelt op Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Relatie

Begin april liet Monica in haar podcast met Kaj Gorgels al weten dat ze weer een relatie heeft. “Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt”, vertelde ze toen. “Ik ben heel blij en dat is het.”

James is een Welsh-Engelse voetballer die voor het nationale team van Wales speelt. Hij heeft een groot deel van zijn jeugd in Nederland doorgebracht en heeft onder meer bij Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk gespeeld. Momenteel speelt hij bij de Duitse club 1. FC Nürnberg.

Eerder had Monica een relatie met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 dochter Zara-Lizzy kreeg. Eind 2019 gingen de twee uit elkaar.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP