Miljuschka Witzenhausen toont 'happy rolls' zonder schaamte

Miljuschka Witzenhausen doet boekje open over WIDM-deelname

Dit jaar is Miljuschka Witzenhausen een van de kandidaten in Wie is de Mol?. In een interview met Grazia vertelt de presentatrice over haar deelname.

Dit jaar is Miljuschka Witzenhausen een van de kandidaten in Wie is de Mol?. In een interview met Grazia vertelt de presentatrice over haar deelname.

Geheim

Hoewel het programma vorig jaar in het voorjaar werden opgenomen, werden de kandidaten pas eind november bekend gemaakt. Toch vormde het voor de brunette geen enkel probleem om haar geheim voor zich te houden. “Nou ja, ik ben opgegroeid in een familie waar geheimen behouden toevallig een deel van de opvoeding is”, aldus Miljuschka. “Dus voor mij was dat niet zo heel moeilijk.”

‘Blanco canvas’

Op de vraag of ze een tactiek hanteerde, antwoordt de tv-kok het volgende: “Je gaat er eigenlijk heen met een blanco canvas en het enige wat je kunt doen is jezelf zo open mogelijk neerzetten en zoveel mogelijk proberen te zien van je medekandidaten.”

Wel had ze een aantal dingen waar ze zich op focuste. “Op hoe ze communiceerden, hoe ze zich gedroegen binnen de groep, of er bepaalde afweermechanismen waren die ze hanteerden… (…) Spreken ze de waarheid als je ze telkens confronteert met kleine details of veranderen ze die. Dat soort dingen.”

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: ‘Déze kandidaat is in ieder geval niet de mol’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen