Nieuwtjes

Kijkers Meester Frank Visser raken niet uitgepraat over tegenstrijdige uitspraken: ‘Die schapen waren zijn kinderen, toch’

Gisteravond keken ruim 700.000 mensen naar een nieuwe aflevering van Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Dit keer reisden de rechter en Viktor Brand af naar Fijnaart.

Pad

In de uitzending was te zien hoe Ad al 40 jaar gebruik maakt van een pad tussen zijn achtertuin en de openbare weg. Iets wat hij niet meer kan doen sinds Andy en Annet naast hem zijn komen wonen. Het koppel heeft de doorgang bij hun nieuwe oprit getrokken en wil niet dat Ad hier loopt.

Schapen

Ad is het hier niet mee eens, want nu kan hij de kliko niet meer langs de weg zetten of met de kruiwagen langs zijn geliefde schapen. Hij besloot dan ook om het pad met bouwpuin te blokkeren.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de aflevering. Vooral de tegenstrijdige uitspraken van Ad maakte de tongen los. Zo zei de man zijn schapen als zijn kinderen te beschouwen, maar was er wel toe in staat er eentje te slachten voor de winst van de rechtszaak.

Bron: Twitter
Foto: SBS

Lees ook: Yvon Jaspers over ‘laatste vijf’ boeren: ‘Ik denk dat bijna niemand een goede gok heeft gewaagd’

Reageer op dit artikel