Máxima Serie

Nu al een groot succes: tweede seizoen van serie Máxima aangekondigd

Het eerste seizoen van de serie Máxima moet nog worden uitgezonden op Videoland, maar er is wel alvast een tweede seizoen besteld. Dat is maandagavond bekendgemaakt tijdens de première.

Tweede seizoen Máxima aangekondigd

Alvast goed nieuws voor kijkers die niet kunnen wachten op de Máxima-serie, dus. Het is nu al zeker dat het niet bij het eerste seizoen blijft, dat overigens vanaf 20 april te zien is. Er komt hoe dan ook nog een volgend seizoen. “We zijn enorm trots op de kwaliteit van deze unieke Videoland Original en hebben daarom nu al besloten een tweede serie te bestellen”, aldus programmadirecteur Peter van der Vorst.

“In de eerste reeks zien we hoe een Argentijns meisje zich ontwikkelt tot een zelfverzekerde jonge vrouw die smoorverliefd wordt op een Nederlandse prins. Maar het verhaal gaat natuurlijk verder.”

Wat is er al bekend?

Er zijn ook al details over het volgende seizoen van Máxima bekendgemaakt. Zo keren Delfina Chaves en Martijn Lakemeier terug als Máxima en Willem-Alexander. Ook Elsie de Brauw (Beatrix) en Sebastian Koch (Claus) maken opnieuw hun opwachting.

In het tweede seizoen staat er qua verhaallijn genoeg op de planning: “Máxima trouwt, wordt moeder én koningin. Stuk voor stuk gebeurtenissen die in ons collectief geheugen gegrift staan en die we in het vervolg gaan terugzien.”

De beelden van het eerste seizoen:

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Jasper Suyk